Сключи онлайн Плати вноска MyEuroins Health За щети Офиси и Контакти Връзка с нас

22

февруари 2024

Евроинс и Аптечко с партньорство в полза на своите потребители

Новина

„ЗД Евроинс”АД стартира най-новата услуга за своите клиенти в партньорство с плаформата „Аптечко”. Клиентите на дружеството, които имат сключена медицинска застраховка ще могат да се възползват от поредната функционалност в здравния портал „MyHealth” – “Намери лекарство”.

Потребителите на "MyHealth" ще могат само с един клик да намерят най-близката до тях аптека или да открият къде може да закупят лекарството, което им е необходимо. 

Освен това платформата „Аптечко” дава възможност да се сравни цената на даден медикамент в различните аптеки на територията на България.

Мисията на „Аптечко” е изцяло в полза на потребителите на здравни стоки, спестявайки им време в търсене на нужното лекарство и то на възможно най-изгодна цена.

Партньорството с „Аптечко” е поредната стъпка в стратегията на „Евроинс” за разширяване на услугите и възможностите за своите клиенти. Здравният портал „MyHealth” е предназначен за потребителите  на медицинска застраховка в Евроинс. Това е тяхното лично онлайн здравно досие, чрез което могат да запазят час при специалист, да завеждат претенции и да получат решения по своите искове. А вече и да открият аптека наблизо и лекарството, което им е необходимо.

Препоръчваме ви също Застраховане на автомобили, Автоасистанс цена, Застраховки пълно каско