Сключи онлайн Плати вноска MyEuroins Health За щети Офиси и Контакти Връзка с нас

09

ноември 2023

Евроинс с изцяло обновен корпоративен уебсайт

Новина

Добре дошли в изцяло обновения корпоративен уебсайт на Евроинс.

Освен нова и модерна визия, тук ще откриете много нови функционалности, с които Вие - нашите клиенти ще може да управлявате сами застрахователните услуги, които ползвате. Сайтът е с модерен и адаптивен дизайн, лесен за употреба на всякакви устройства, от настолни компютри и лаптопи до таблети и смартфони.

Представяме ви и двата нови клиентски портала - MyEuroins и MyHealth.

В MyEuroins ще можете бързо и лесно да сключите застраховка, платите вноска онлйан, следите статус на предявена претенция и други. Ще може да следите историята на всички сключени от вас застраховки за последните три години.

Клиентският портал MyEuroins стартира с продажба на застраховка "Гражданска отговорност на автомобилистите". Съвсем скоро предстои онлайн продажбата на туристическите застраховки "Туризъм в България", "Помощ при пътуване" и "Отмяна на пътуване", а в началото на следващата година и онлайн продажбата на три нови продукта от портфолиото на компанията, заедно с пълно администриране на процеса по завеждане на щети. MyEuroins е предназначен за използване както от физически, така и от юридически лица. Клиенти, които имат повече от една фирма, имат възможност да управляват всичките си застрахователни полици от един клиентски профил.

Здравният портал MyHealth е предназначен за потребителите на Медицинска застраховка в Евроинс. В MyHealth ще можете да проследите историята на проведените ви профилактични прегледи, както и да изпращане искане за възстановяване на разходи за платени от вас прегледи и изследвания, да получавате решения по заведена претенция и други. Цялата комуникация и обслужване между клиент и Евроинс се извършва в портала, което улеснява и ускорява процеса за изплащане на обезщетения.

В приложения файл ще откриете подробни инструкции за работа с MyEuroins и MyHealth.

Препоръчваме ви също Каско за мотор, Онлайн застраховане на автомобили