Еспас Ауто

Нисан София АД е създадено през 2003г. Дружеството е най-големия дилър на Рено Нисан България ЕАД на пълната гама от нови автомобили Нисан, Рено и Дачия произвеждани за европейския пазар. От Септември 2006г. дружеството е оторизирано да продава и автомобили Дачия.

Материалната база, в която Нисан София АД осъществява своята дейност е обособена в следните звена - Автосалон Нисан; Автосалон Рено и Дачия; Автосервиз Нисан; Автосервиз Рено и Дачия – изградени по най-новите изисквания на производителя; Администрация и Кафе. Продажбено-сервизния център е сред най-модерните в страната, разположен на 4 500 кв. метра / 1 800 кв.метра застроена площ/ в Ловен парк, на 10 минути от центъра на София в близост до увеселителния парк София Ленд. 2-ри автосервиз за Рено и Дачия разположен на 350 кв.метра застроена площ в кв.Манастирски Ливади.

В началото на третото тримесечие на 2009 следва да бъде открит нов продажбено-сервизен център София запад с локация бул.Европа срещу разклона за гр. Банкя. Комплексът ще бъде разположен на разположен на 4 800 кв. метра със застроена площ
1 800 кв. метра.


За да улесни своите клиенти, Еспас Ауто – разработи и внедри широка гама от напълно нови продукти, свързани с повишаване на качеството на предлагане и обслужване на новозакупени автомобили с марка Рено и Дачия, а именно:

    * До 5 годишна удължена гаранция за Рено и Дачия;
    * Услугата „Заместващ автомобил” в случай на повреда или ПТП;
    * Изгодни лизингови схеми от 10% аванс до 5 години;
    * Оперативен лизинг; без оскъпяване на доп.разходи;
    * Пълно корпоративно обслужване на автопарка;
    * Обратно изкупуване;
    * Пре-оборудване за ползване на данъчен кредит;
    * За нетърпеливи клиенти разполагаме с лизинг „24 часа до ключ”;
    * Test Drive за всички модели;
    * Договори за следгаранционно обслужване на преференциални цени;
    * Регистрация на директно закупени автомобили и т.н.
    * Пълна козметика за автомобилите – полиране, пране, основно почистване и т.н.
    * Други


За бързо гаранционно и след-гаранционно обслужване Еспас Ауто разполага общо с 3 сервиза за Рено и Дачия на територията на София и Велико Търново.


www.espaceauto.bg


Обратно горе