„ЗД Евроинс” АД спечели награда в конкурса „Застрахователи за обществото” 2018 за своята корпоративна социална отговорност през годината

За втора поредна година „Застрахователно дружество  Евроинс” АД  бе отличено с награда за своята корпоративна социална отговорност през годината и по-специално за  каузата  си за осигуряване на средства за летен,  рехабилитационен  лагер на двадесет и три деца  с тежки физически увреждания, пребиваващи в Комплекс за социални услуги за деца с увреждания– гр. Роман“ 

„Ние от „ЗД Евроинс” АД, като  социално отговорна компания, осъзнаваме своя ангажимент към обществото и се стремим да дадем своя принос за развитието му както в икономически, така и в културен и социален аспект. Регулярно инвестираме средства и човешки ресурси в подкрепа на редица инициативи и проекти с цел да помогнем за повишаване качеството на живот и благосъстояние на нашето общество. Също така се стараем да подпомогнем развитието и интеграцията на определени социални групи със специфични нужди.”- сподели Евгени Игнатов, изпълнителен директор на дружеството.

Конкурсът „Застрахователи за обществото“, организиран от Асоциацията на българските застрахователи и Българската асоциация на застрахователните брокери, се провежда за четвърта  поредна година и е израз на споделеното разбиране  на всички участници на пазара, застрахователни компании  и застрахователни  брокери,  за отговорността на бизнеса към устойчивото развитие и благополучие на обществото. 

Останалите отличени инициативи са „Приказки за добрината“ на  „Булстрад Живот Виена Иншурънс Груп“ ЕАД  и „Устойчиво развитие!“ на „Дженерали Застраховане” АД .


Обратно горе