Евроинс застава зад Националната Благотворителна Кампания "Докосни Дъгата" в подкрепа на диабетно болни деца с провеждането на Коледния концерт на Теди Кацарова "Любими песни за любими хора"

Концертът се проведе на 24 ноември в Централния Военен Клуб в София. Идеята на концерта бе любими и популярни български песни да бъдат представени в дуети с Теди Кацарова и певци от няколко поколения, на живо с бенд, с различно звучене и стилистика. За целта Теди бе поканила различни и разнообразни гости като Милена Славова,Д2 с Дидо,Цветелина Янева, Братя Аргирови, Силвия Кацарова, Стоян Михалев, Йоанна Драгнева, Маги Джанаварова, Драгомир Драганов, Лексус, Бракето, Искрен Пецов, Цветелин Атанасов (Елвис) и др.

Концертът ще бъде излъчен в празничната телевизионна програма в края на годината и ще има благотворителна кауза. Събитието се провежда под егидата на Националната благотворителна кампания "Докосни Дъгата" в подкрепа на диабетно болни деца, с цел набиране средства за закупуване на  инсулинови помпи и консумативи за тях.


Обратно горе