Джи Пи Ес Контрол

Фирма ДЖИ ПИ ЕС КОНТРОЛ ЕАД  е регистрирана през 2001 г. с предмет на дейност проектиране, изграждане и внедряване на информационни и телекомуникационни системи и мрежи, локализация и мониторинг на обекти на територията на Република България и други страни за контрол на транзитни товари, контрол на акцизни товари, контрол на моторни превозни средства, контрол на плавателни съдове, контрол на товари по железниците и др.

ДЖИ ПИ ЕС КОНТРОЛ ЕАД бе една от първите фирми в България опериращи в полето на GPS приложенията за контрол, охрана и логистика на автомобилния парк. За успеха на компанията основна роля имат продуктите от серията МС и FIXY , характеризиращи се с широката си функционалност, специфични инженерни решения и отлично качество.

Първият проект на ДЖИ ПИ ЕС КОНТРОЛ ЕАД стартирал месец ноември 2001 г., е внедрената GPS система за охрана на автомобили и товари на територията на България и други страни. Фирмата изгражда един от първите 24 часови диспечерски центъра в страната, който съвместно с органите на реда на частно и държавно ниво, гарантира на своите клиенти бърза и своевременна реакция при опит за неправомерно посегателство върху охранявания автомобил или товар.

Надеждността, високото качество и достъпната цена на системата за охрана се доказват, както от не малкия брой на клиентите включили се в системата до момента, така и от факта, че застрахователните дружества Евроинс, Алианц, Булстрад и Витоша включиха ДЖИ ПИ ЕС КОНТРОЛ ЕАД в списъка с фирми, чиито услуги са задължителен елемент при сключването на застраховка на скъпи и рискови автомобили.

Прилагайки опита от внедряването на тази система, фирма ДЖИ ПИ ЕС КОНТРОЛ ЕАД реализира на пазара системата за наблюдение, контрол и анализ на работата на автопарк в реално време и за последвал анализ: FIXY. Добрия отклик на пазара и осъществените контракти са най-добрата атестация за продуктите на фирмата.

За успеха на компанията говори и факта, че през 2006 година, ДЖИ ПИ ЕС КОНТРОЛ ЕАД завоюва едно от най-престижните отличия - ЗЛАТЕН МЕДАЛ И ДИПЛОМ връчван от най-големия в България, Международен Технически Панаир в гр. Пловдив.

Сред основните клиенти на ДЖИ ПИ ЕС КОНТРОЛ ЕАД в България са:
Нестле България АД; Спетема кафе ООД; Дейта БГ; Елтрейд ООД; Теразини ЕООД; Капитал Лизинг; Контракс ООД; Приста ойл АД; ЗД Евроинс АД; ЗПАД Алианц България; Лимекс ООД; Газтрейд АД; ОК Супертанс; Консул ООД; Елтрейд ООД; Българска Транспортна Компания; Топлофикация София АД; Такси – С – Експрес АД; Агрима АД; Анди-Л ЕООД; BBB Груп АД; Винпром Пещера; Обединена Млечна Компания АД; ЕВРОМАРКЕТ ГРУП, ВиК Варна и мн. други.

Още от създаването си фирмата си поставя за цел да стъпи на международния пазар. Ежегодното участие на престижното изложение CeBIT в гр. Хановер, Германия и множеството реализирани проекти създадоха на ДЖИ ПИ ЕС КОНТРОЛ ЕАД уважавано име сред фирмите работещи в този бранш. В резултат на отговорната работа на специалистите от фирмата и доброто качество на асортимента, в редица европейски страни се работи с устройства и софтуер произведени в България.

Част от партньорите на ДЖИ ПИ ЕС КОНТРОЛ ЕАД извън страната са: Microsoft Corporation, Owasys, Enaikoon, Liberty, C Projekt GmbH, Teletype, Thebecom BV, Ergologica SA, SGS Technology, IGISA GmbH Austria и др. Фирмата има реализирани крайни проекти в Италия, Холандия, Дания, Германия и Йордания. В близко бъдеще ДЖИ ПИ ЕС КОНТРОЛ АД планира да открие офиси на компанията в Испания и Македония, както и официално представителство в Русия, за което в момента текат интензивни преговори с руския холдинг Max Level.

Гаранция за бързото обслужване на клиентите е наличието на сервизи във всички по-големи градове в страната.


www.gpscontrol.bg

Обратно горе