Нисан София


Нисан София AД е създадено през 2003г. Дружеството е най-големия дилър на Рено Нисан България ЕАД на пълната гама от нови автомобили Нисан, Рено и Дачия произвеждани за европейския пазар. От Септември 2006г. дружеството е оторизирано да продава и автомобили Дачия.

История на продажбите:

Материалната база, в която Нисан София АД осъществява своята дейност, е обособена в следните звена : Автосалон Нисан, Автосалон Рено и Дачия, Автосервиз Нисан, Автосервиз Рено и Дачия – изградени по най-новите изисквания на производителя, Администрация , Кафе, Детски кът и паркинг за клиенти с площ над 1000м2. Продажбено-сервизният център е сред най-модерните в страната, разположен на 4 500 кв. метра / 2 100 кв.метра застроена площ/ в район Лозенец, на бул.Н.Вапцаров №47, на 10 минути от центъра на гр.София, в близост до увеселителния парк София Ленд.

През периода 2009г. – 2010г., Нисан София АД откри 2 -ри автосервизен комплекс за Нисан, Рено и Дачия на бул. Европа – Воденичарски Път №4. Комплексът е разположен върху място от 8000 кв.метра и има два корпуса – електромеханичен сервиз и сервиз каросерийни ремонти , с обща застроена площ от 2600 кв. м. До момента той е най-големия сервизен комплекс на Нисан, Рено и Дачия в България.

На 21.12.2009г. Нисан София АД откри и Продажбено- сервизен комплекс в гр. Велико Търново. Комплексът е разположен на площ от 7500 кв.м. и има обща застроена площ от 2000 кв.м, която включва : два автосалона, склад, автосервиз, сервиз каросерийни ремонти, офиси , битови помещения и паркинг за клиенти и нови автомобили. Комплексът е най-големия в северна България и ще обслужва всички клиенти на марките в централна северна България.

За да улесни своите клиенти, Нисан София – разработи и внедри широка гама от напълно нови продукти, свързани с повишаване на качеството на предлагане и обслужване на новозакупени автомобили с марка Рено и Дачия, а именно:


          o 5 годишна удължена гаранция;
          o Услугата „Заместващ автомобил” в случай на повреда или ПТП;
          o Изгодни лизингови схеми от 10% аванс до 5 години;
          o Оперативен лизинг; без оскъпяване на доп.разходи;
          o Обратно изкупуване;
          o Пре-оборудване за ползване на данъчен кредит;
          o За нетърпеливи клиенти разполагаме с лизинг „24 часа до ключ”;
          o Test Drive за всички модели;
          o Договори за следгаранционно обслужване на преференциални цени;
          o Регистрация на директно закупени автомобили и т.н.
          o Пълна козметика за автомобилите – полиране, пране, основно почистване и т.н.
          o Други

www.nissan-sofia.bg

Обратно горе