Разплащания онлайн за клиенти на Евроинс

Клиентите на Евроинс вече ще могат да плащат и онлайн

От началото на месец октомври Евроинс предоставя възможност на своите клиенти да заплатят през Интернет вноските по сключени застраховки чрез системите на ePay.bg или eBG.bg. Това са двете най-популярни платформи за електронни услуги и разплащания в България, които предоставят надеждна среда, в която данните на клиентите са максимално защитени.
За извършване на онлайн плащане чрез сайта на Евроинс е необходимо клиентите да имат валидна регистрация в ePay.bg или eBG.bg, която също се прави онлайн и отнема няколко минути. Разбира се, клиентите, които вече използват съответната система за разплащане, нямат нужда от нова регистрация.

Основна линия в маркетинговата политика на Евроинс е да предлага на своите клиенти иновативни услуги и продукти, като се стреми да ги прави все по-достъпни до широк кръг от клиенти. В тази връзка от юли 2010 компанията предлага ко-брандирана международна кредитна карта iCARD EUROINS MASTERCARD, в партньорство с издателя на картата Интеркарт Файнанс.

Въпреки новия начин на плащане, както и досега, клиентите на Евроинс ще могат да плащат своите застраховки във всеки един от офисите на компанията и да се свързват по всяко време с  центъра за обслужване на клиенти на телефон 0700 17 241.  


Обратно горе