„ЗД Евроинс” АД дари средства в покрепа на населението в наводнените села в община Карлово

„ЗД Евроинс” АД дари 5 000лв за кампанията за набиране на средства в покрепа на пострадалото население в селата от  община Карлово -   Богдан,   Слатина,   Каравелово,   Войнягово,   Столетово,   Розино,  Христо Даново и   Дъбене. Служители на компанията, от близките до Карлово общини, също се включиха като доброволци  в разчистването на домовете и дворовете на пострадалите хора.

Със съдействето на ”Български дарителски форум” и платформата DMS, дарените  от „ЗД Евроинс” АД средства  ще бъдат  разпределени както за възстановяване на засегнатите домакинства и възстановяване на разрушената инфраструктура, така и за продукти от първа необходимост, дезинфектанти, хранителни продукти, материали и техника за работата на доброволците.

Кампания „Помагаме!” се осъществява в партньорство на три граждански организации - Фондация „Работилница за граждански инициативи“, Национална асоциация на доброволците в Република България, Български дарителски форум и Фондация BCause, които обединяват усилия в комуникацията, събиране на информация за нуждите на терен и решенията за разходването на средствата.


Обратно горе