Екстра грижа за всеки дом с „Екстра дом” и „Моето жилище”- нови имуществени застраховки за физически лица от „ЗД Евроинс” АД

От 23 май 2012 г. „ЗД Евроинс” АД разшири гамата на застрахователното си портфолио с две нови имуществени застраховки предназначени за физически лица – „Моето жилище”  и „ Екстра дом”.

Предимствата на „Моето жилище” и „ Екстра дом” са : бързо и лесно сключване - без оглед, опис и снимка; възможност за избор на застрахователни суми и покрити рискове; широко и гъвкаво застрахователно покритие обвързано с индивидуалните потребности и атрактивни цени.


Застраховка „Моето жилище” се предлага в три варианта на покритие – „Класик”- включващо рисковете: пожар, природни бедствия и аварии; „Супер” включващо покритие „Класик”, както и рисковете:  злоумишлени действия на трети лица /вандализъм/ и гражданска отговорност към трети лица; и „Елит” включващо покритие „Супер”, както и рисковете:  кражба чрез взлом, късо съединение и земетресение. Застраховката се предлага с възможност за избор на общ лимит на отговорност до  15 000 лв, 32 000лв  или  70 000 лв.


Застраховка „ Екстра дом” се предлага в два варианта на покритие –„Стандартно”, включващо основните рискове: пожар, природни бедствия и аварии, изтичане на вода от тръби и инсталации, счупване на вътрешни стъкла, керамични плотове и фаянс, кражба чрез взлом, грабеж, чупене на стъкла и повреда на дограма, земетресение, гражданска отговорност към трети лица;  и „Разширено”, включващо покритите рискове от "Стандартно", както  и рисковете:  кражба чрез взлом, късо съединение, токов удар и разходи за временно настаняване в хотел.


Имуществените застраховки „Моето жилище” и „ Екстра дом” се сключват за период от дванадесет месеца, като влизат в сила от часа и датата посочени в застрахователния договор. Застрахователната сума се формира при ясно дефинирани параметри – за застраховка „Моето жилище” сумата се определя като договорен лимит на отговорност, а за застраховка „ Екстра дом” – на база разгъната застроена площ на жилището.

 

При сключване на застраховка “Екстра дом” клиентите на „ЗД Евроинс” АД, получават  допълнителни отстъпки за еднократно плащане, при повече от 2 валидни застраховки в „ЗД Евроинс” АД, за клубна карта Auto CarD, както и за подновяване на застрахователния договор и липса на щети от предходната година.


С новите имуществени застраховки за физически лица „Моето жилище” и „ Екстра дом”, „ЗД Евроинс” АД дава възможност на  своите клиенти  да гарантират сигурността на своя дом на достъпна цена. Широкото застрахователно покритие и атрактивни цени на застраховките  са идеална възможност за защита на имуществото от непредвидени събития и допълнителни разходи.


Със своите нови предложения „ЗД Евроинс” АД отново се грижи за спокойствието и сигурността на своите клиенти, като предлага новите си два  продукта във всички 97 офиси на компанията, както и при неговите упълномощени представители – брокери и агенти.


Обратно горе