Сключи онлайн Плати вноска MyEuroins Health За щети Офиси и Контакти Връзка с нас

02

април 2024

Евроинс дари финансови средства на фонд "Лечение и рехабилитация на деца"

Новина

Ние вярваме, че с малки крачки се постигат големите неща. Затова се стремим да бъдем заедно с децата и техните родители, които са изправени пред предизвикателствата на съдбата, за да спечелят най-важната битка – равноправен и достоен начин на живот.

За поредна година „Евроинс” подпомага децата на България, като дари сума на фонд „Лечение и рехабилитация на деца“ към Фондация BCause. Фондът е създаден с цел подпомагане на семейства с деца до 18 години, които страдат от хронични заболявания, заболявания на централна нервна система, ендокринни, генетични, психични и други болести. Средствата от фонда се отпускат за закупуване на лекарства, медицински консумативи и изделия, помощни средства (очила, слухови апарати) и лечебни терапии в България, за които не се отпускат средства от НЗОК или други програми на Министерство на здравеопазването и Министерство на труда и социалната политика. Средствата за всяко дете се отпускат след решение на комисия, в която влизат представител на НПО организация, лекари и  майка на дете със заболяване.

Ние от Евроинс ще продължаваме да подкрепяме най-ценното – нашите деца, споделяйки с тях време и ресурси, съвместно преодолявайки всички перипети в тяхното развитие.

Препоръчваме ви също Граждански застраховки за коли , Пълно каско застраховки, Застраховка помощ на пътя за автомобили