Сключи онлайн Плати вноска MyEuroins Health За щети Офиси и Контакти Връзка с нас

02

април 2024

Евроинс подкрепя Световната купа по художествена гимнастика в София

Новина

За четвърта поредна година, Евроинс е официален застраховател на Световната купа по художествена гимнастика, която ще се проведе от 12 до 14 април в зала „Арена София“. В състезанието се очаква да вземат участие 55 индивидуални състезателки от 42 страни и 13 ансамбъла. Само четири месеца преди началото на Олимпийските игри в Париж тази година, българската публика ще има възможността да се наслади на изпълненията на най-добрите състезателки по художествена гимнастика от целия свят.Специален гост на Световната купаще бъде президентът на Международната федерация по гимнастика МоринариВатанабе.

През настоящата седмица от 4 до 7 април в зала "София" ще сепроведеи международния турнир по художествена гимнастика отново с подкрепата на Евроинс. В турнира ще вземат участие състезателки от 36 държави 90 девойки от 45 отбора и 85 жени, като за първи път в надпреварата за първото място ще се включат и 9 ансамбъла.

Ползотворното сътрудничество между Евроинс и Българската федерация по художествена гимнастика е в синхрон с корпоративната социална отговорност на компанията в подкрепата на българския спорт. 

Препоръчваме ви също Автоасистанс, Цени на гражданска отговорност, Цени на автомобилни застраховки