Сключи онлайн Плати вноска MyEuroins Health За щети Офиси и Контакти Връзка с нас

15

юни 2023

"ЗД Евроинс"АД партньор на първото по рода си благотворително мото-автомобилно шоу Sofia Moto Fest

Новина

С покрепата на „ЗД Евроинс“ АД, от 23 до 25 юни 2023 г. на територията на парка до Терминал 2 на летище София, ще се проведе благотворителното  мото-автомобилно шоу Sofia Moto Fest. Върху площ от над 100 декара, ще бъдат изложени най-новите модели мотоциклети, автомобили, камиони, автобуси, кемпери и каравани, ATV, UTV, велосипеди и лодки. Също така ще бъдат изложени всички видове аксесоари и принадлежности за мотори, автомобили, камиони, планински и морски туризъм.

В рамките на Sofia Moto Fest ще се проведе и традиционното събитие за суперколи и класики в стил "Гудууд"- София спийд фест, а тазгодишното Премиум рали „София - Свети Влас“  ще стартира на 23 юни  с над 60 супер автомобили, които ще направят  парадна обиколка в самото събитие около публиката и експонатите, след което ще се отправят към затворена отсечка за церемониалния старт. На същата отсечка следват демонстрациите с шоу и състезателни автомобили.

Организатори на събитието са софийските мото клубове чрез Сдружение „София МС 22“.  Съорганизатори на Sofia Moto Fest са Фондация „София-европейска столица на спорта“, „СОФ Кънект“ АД-Sofia Airport, Министерство на здравеопазването и СО-район „Слатина“. Водещи на събитието ще са Калин Врачански и Асен Блатечки. Благотворителното събитие е подкрепено от Столична Община, Министерство на младежта и спорта и Министерство на туризма.

Повече информация за събитието  ще намерите  тук

Препоръчваме ви също Застраховки пълно автокаско, Проверка на застраховки