Евроинс подкрепи провеждането на церемонията за наградите "Банкер на годината"

На 1 декември 2015, с любезното съдействие на „ЗД Евроинс” АД , вестник "БАНКЕРЪ" връчи за 22-и път наградите "Банкер на годината" на  церемония в столичния ресторант "Скай плаза".

За утвърждаване на управляваната от него банка и за безапелационно съхраненото доверие на клиентите наградата "Банкер на годината" за 2015 -а бе връчена на Петър Андронов, главен изпълнителен директор на СИБАНК. Наградата връчи главният изпълнителен директор на "Банка ДСК" Виолина Маринова.

За съхраненото доверие на акционерите наградата "Банкер на годината" за 2015-а бе присъдена на главният изпълнителен директор на Пощенска банка Петя Димитрова. Наградата връчи председателят на КРИБ Кирил Домусчиев.

Наградата "Банкер на годината" за 2015 г.  за ефективна политика и устойчиво присъствие на пазара получи изпълнителният директор на "Банка ДСК" Доротея Николова. Наградата връчи зам.-кметът на столицата Дончо Барбалов.

За проявеното умение за разумно управление на риска с приза "Банкер на годината" за 2015-а бе отличен изпълнителният директор на ОББ Стилян Вътев. Наградата връчи министърът на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова.

Отличието в класацията за мениджър на най-добро управляващо дружество получава Мадлен Минева, председател на управителния съвет и изпълнителен директор на "Райфайзен асет мениджмънт (България)" ЕАД.

Наградата за инвестиционен посредник, представил се най-добре на капиталовия пазар през 2015-а бе присъдена за втори пореден път на Радослава Масларска, председател на Съвета на директорите на "ЕЛАНА Трейдинг" АД.


Обратно горе